3 locuri in care trebuie sa faci sex

Pentru ca sexul este de cele mai multe ori mai palpitant, deci mai interesant, in locuri mai putin comune, trebuie sa ne gandim bine la acest aspect si sa-l luam in calcul, s-ar putea sa ne faca viata de cuplu mult mai frumoasa si ne-ar ajuta sa trecem cu o mai multa usurinta peste certuri sau micile conflicte care apar inevitabil intr-un cuplu. Nu trebuie sa fim deloc nepasatori cand vine vorba de sex pentru ca aceasta activitate cantareste foarte mult intr-o relatie. De cele mai multe ori partenerii sunt retinuti si nu isi spun placerile ascunse de teama de a nu fi criticati, iar acest lucru este unul foarte rau care nu face deloc bine relatiei.

1.Pe plaja

Cu siguranta este o fantezie a femeilor. Lor le place foarte mult marea (nu tuturor, vorbesc despre majoritate), iar o dragoste firbinte pe nisipul marii le-ar placea enorm. Incearca sa gasesti locul potrivit, sa organizez o mica partida de amor fierbinte pe plaja, dar totusi departe de ochiul celor care se plimba pe malul marii. Va ramane cu siguranta o amintire despre care o sa povestiti peste ceva timp.

2. In lift

Aceasta locatie este putin mai pretentioasa, dar si mai riscanta, dar daca totusi aveti ocazia, trebuie sa incercati sa va iubiti intr-un lift. Este pe lista de preferinte a tuturor femeilor si cu siguranta este un loc mai putin obisnuit pentru o partida de sex.

3.  In fata unui semineu

Aceasta locatie este preferata iarna, cand afara este foarte rece, iar semineul incalzeste casa. Ar fi de preferat ca in fata semineului sa fie un covor mare, pufos, exact ca in filmele de dragoste.

Trebuie sa luati in calcul fiecare placere a partenerului vostru si sa incercati sa ii indepliniti fiecare fantezie, asta il va face mai fericit si cu siguranta nu se va gandi sa te insele pentru ca tu ii oferi tot ce are nevoie.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s