Chiar si copiii se masturbeaza

Masturbarea la copii nu este o noutate. Chiar si acestia obisnuiesc sa se masturbeze. Masturbarea reprezinta o modalitate excelenta de a-ti descoperi propriul corp. Aceasta descoperere incepe cu varstele fragede mai ales de cand accesul catre siteurile de filme xxx se face cu mia multa usurinta. Masturbarea reprezinta chiar o parte normala a cresterii ciopilului tau. Ar fi bine sa stiti de ce se masturbeaza copilul, inainte de a trece la fapte. Copiii se masturbeaza din aceleasi motvie ca adolescnetii sau adultii, pentru ca este placut.

Copiii invata o multime de lucruri de la o varsta frageda. Acest lucru se aplica si in privinta descoperirii propriului corp. Multi parinti, cand vad acest comportament al copilului, se intreaba daca el este normal. Raspunsul la aceasta intrebare este da. Multi copii obisnuiesc sa se masturbeze, ei incercand prin acest fel sa-si descopere mai bine corpul. Nu ar trebui niciodata sa va panicati. Un copil, ca si un adult se poate masturba pana la orgasm. El poate experimenta chiar si gemete, oftatul de la final, dar si fata rosie. Acest lucru nu este deloc ingrijorator. Actiunea nu ar trebui insa sa aiba loc constant, de aceea ar trebui sa aveti in vedere acest aspect. Daca observati ca acesta se masturbeaza constant si excesiv, exista posibilitatea ca el sa sufere de anxietate. Nu ar trebui sa impuneti interdictii cu privire la masturbare. Tot ce veti obtine din parte copilului va fi o dorinta din ce in ce maqi mare de a face ceea ce nu-i voie. Ar trebui sa-i captati atentia cu o activitate mult mia interesanta. O alta idee este sa-l provocati la alte activitati.

Este un lucru cunoscut faptul ca multi copii se masturbeaza din plictiseala. Ar trebui in orice situatie sa va controlati cat mai bine reactiile. Acest lucru este foarte important. Atitudinea voastra atunci cand ii vedeti masturbandu-se ii poate descuraja. Nu ar trebui sa le creati copiilor sentimente de vinovatie. Acestia vor ajunge sa traga niste concluzii gresite, iar pe termen lung, problemele se vor agrava. Copiii vor ajuneg sa creada ca masturbarea este asociata cu sentimentu lde vina, dar si cu rusine. Lucrurile nu ar trebui sa stea asa si ar trebui sa explicati celui mic tot ce trebui sa stie cu privire la sexualitate. Ii puteti explica celui mic aceste lucruri chiar de la o varsta frageda. Acesta va sti astfel mai multe aspecte despre acets lucru si nu se va mai simti vinovat. Va trebui totusi sa impuneti niste limite celui mic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s